PSV Stadiontour

PSV stadiontour

PSV Stadiontour

Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzonder plaatsen zoals het perscentrum, de Bestuursloge en de Bestuurs- en Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en brengt je naar Caffee1913 waar je van een drankje kunt genieten (inclusief).

Inclusief museumbezoek

Nu je alles weet over het Philips Stadion, is het tijd je onder te dompelen in de clubhistorie. Met een bezoek aan het museum maak je jouw dagje PSV compleet. Sluit je bezoek smaakvol af met een bezoek aan Caffee 1913, of een van de restaurants gevestig in het Philips Stadion. Naast de Verlenging is er een sterrenzaak Avant-Garde en een Aziatisch restaurant De Blauwe Lotus.

PSV Stadiontour

De PSV Stadiontour start elke dag om 13.00 uur en op woensdag ook om 14.30 uur. Op zaterdag (m.u.v. wedstrijddagen) kun je om 13.00 uur starten. De tour duurt ongeveer een uur. Ben je met een groep van minimaal 15 personen, reserveer dan een tour op de door jouw gewenste tijd. Voor prijzen en aanbiedingen kijk op www.psv.nl