WELKOM BIJ EETCAFE DE VERLENGING

WE KUNNEN ER GEEN GENOEG VAN KRIJGEN.

WE KUNNEN ER GEEN GENOEG VAN KRIJGEN.

Lunchen in  Eindhoven

Eetcafé de Verlenging kent een zeer gevarieerde en uitgebreide menukaart die regelmatig wisselt. U kunt er heerlijk a la carte lunchen met twee personen, maar ook grotere gezelschappen kunnen genieten van de Bourgondische producten en de gezellige sfeer. Voor de a la carte gerechten download de menukaart op de hoofdpagina. Kijk en kom langs voor een lekker broodje, salade of één van onze specialiteiten. Lunchen met uitkijk op de groene mat is een beleving op zich. Eetcafé de Verlenging is een toplocatie waar u bijvoorbeeld ook graag uw zakenrelaties mee naar toe neemt voor een zakelijke lunch.

Voor grotere gezelschappen kunnen wij natuurlijk een lunch op maat maken. Kom anders een kijkje nemen onder het genot van een bakje koffie.

Lunchbuffet € 13,00

Soep van de dag
Warm lunchgerecht
Verschillende soorten kaas
Verschillende vleeswaren
Marmelades en zoetwaren
Verschillende broodsoorten
Fruit
Samengestelde salade
Koffie,thee, jus en melk

 

Lunchbuffet "De Luxe" € 17,00

Uitbreiding van het lunchbuffet met gerookte zalm en rundvleeskroket.
Dit lunchbuffet is natuurlijk ook buiten bovengenoemde tijden te reserveren.

 

Afhalen

Het is bij Eetcafé de Verlenging ook mogelijk om uw lunch af te halen.
Geef uw bestelling telefonisch of via email tijdig door en wij pakken het in voor u op het desgewenst tijdstip. Gemakkelijk, snel, heerlijk voor thuis of voor op de zaak.

Lunchbonnen:

Geef uw vrienden of familie een lunchbon cadeau van Eetcafé de Verlenging en laat ze genieten van een welverdiende lunch.