PSV Bavaria Tour

Bavaria Tour

Het leukste dagje uit voor voetbal- en bierliefhebbers
Het leukste dagje uit voor voetbal- en bierliefhebbers. Het begint met een ontvangst in Eetcafé De Verlenging met een consumptie en een Brabants worstenbroodje, gevolgd door een rondleiding in het Philips Stadion. Daarna een uitgebreide biertour door de Bavaria Brouwerij en een proeverij in het Bavaria Brouwerij Café, gevolgd door een heerlijk 3-gangen diner. Een perfect programma voor een dagje met de familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Succes verzekerd.

Rondleiding in het Philips Stadion
Een kijkje achter de schermen van het Philips Stadion. De luxe Business Club, het perscentrum, de spelerstunnel en de pas vernieuwde kleedkamer, je ziet het allemaal. Bovendien hoor je allerlei interessante wetenswaardigheden, achtergronden en anekdotes.

Biertour en proeven!
Vanuit het Philips Stadion ga je op eigen gelegenheid naar Lieshout, waar je een uitgebreide biertour door de Bavaria Brouwerij krijgt met een proeverij in het Bavaria Brouwerij Café. De proeverij kan worden uitgebreid met een sfeervolle borrel.

Een heerlijk diner
Je sluit de dag af met een heerlijk diner in het Bavaria Brouwerij Café, waar je geniet van het Biertour keuzemenu dat bestaat uit drie gangen. Tenslotte krijg je ook nog een passend geschenk mee voor thuis?

Reserveren
De PSV Bavaria Tour kost slechts € 56,- per persoon bij een gezelschap vanaf 15 personen. De tour kan worden geboekt van dinsdag tot en met zaterdag, behalve wanneer er wedstrijden of grote evenementen in het Philips Stadion zijn. Voor reserveringen of meer informatie bezoek de website  www.beleefpsv.nl in of bel met 0499 – 42 55 85.

Nog even dit
De rondleiding in het Philips Stadion kan afwijken van de beschrijving wanneer een bepaalde ruimte tijdelijk verhuurd is. Het arrangement is exclusief het vervoer van het Philips Stadion naar het Bavaria Brouwerij Cafe in Lieshout. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar krijgen geen alcohol. De PSV Bavaria Tour is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, want er wordt behoorlijk veel gelopen. Drankjes bij de optionele borrel en bij het diner zijn niet inclusief.

Iets voor jouw bedrijf?
De PSV Bavaria Tour is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Ook de combinatie met bijvoorbeeld een vergadering, bijeenkomst, presentatie of ‘heisessie’ in de ochtend die wordt gevolgd door de tour, is natuurlijk een prima mogelijkheid. Je huurt één van de zakelijke ruimten in het Philips Stadion en vervolgt met de lunch en de rest van de PSV Bavaria Tour. Informeer bij PSV wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Ga naar www.psv.nl/psv/beleef-psv/bavaria-tour.htm